Podijelite fotografije svojih maskiranih mališana!

Thinkstock
Pokažite nam svoju kreativnost i maštovitost, fotografirajte svoje maskirane mališane i fotografije podijelite na našoj društvenoj mreži, javite nam se preko poruka, a mi ćemo ih objaviti u članku
Vidi originalni članak

Veljača je vrijeme Fašnika, karnevala i najluđih maski, a maškare posebno vesele naše najmlađe. Bilo da ste kupili ili sami izradili masku za svoje dijete, idete li na neki karneval ili fašničku povorku, maskirate li svoje dijete za vrtić ili školsku priredbu ili želite zabaviti svoju bebu, sačuvajte uspomenu na ovogodišnji Fašnik i fotografirajte svoje maskirane mališane. 

Fotografiraje objavite na svom profilu

Pokažite nam svoju kreativnost i maštovitost! Fotografije maskiranog djeteta podijelite na svom profilu na našoj društvenoj mreži, a ako želite da ih objavimo u članku, sprijateljite se s profilom Klokanica te pošaljite poruku redakciji ili profilu Klokanica kako bismo mogli preuzeti fotografiju s vašeg profila.

Pridružite se zajednici Klokanice koja je iz dana u dan sve veća i okuplja sve više roditelja, budućih roditelja i onih koji to žele postati. Družite se na društvenoj mreži Klokanice na kojoj možete objavljivati statuse, fotografije svoje djece i komentirati slike i statuse svojih prijatelja.

Da biste podijelili fotografiju, trebate biti registrirani član Klokanice, pa ako još niste, registrirajte se!

Posjeti missMAMA