Pink pokazala kako se osjeća kad beba plače

Instagram/Pink
Maleni Jameson, četveromjesečni sin pjevačice Pink, osvojio je Instagram u dječjem kompletiću koji je parodija na popularnu pjesmu "Hello", pjevačice Adele
Vidi originalni članak

Instagram pjevačice Pink prilično je veseo posljednjih dana. Najnovija fotografija koju je Pink objavila, prikazuje njezinog sinčića Jamesona Moona u kompletiću, koji je parodija na popularnu pjesmu "Hello", pjevačice i Pinkine kolegice, Adele. Na kompletiću tako piše: "Zdravo, to sam ja. Mora da sam plakao tisuću puta." Da bi cijela priča bila još simpatičnija, Pink je uhvatila malenog četveromjesečnog Jamesona kako, pogađate, plače.

To je velika promjena u odnosu na mirnije fotke koje je Pink objavila proteklih tjedana, posebno ona gdje se je Jameson stisnuo uz svoju stariju seku Willow, koja je oduševljena prinovom u obitelji. Štoviše, pjevačica je priredila i posebnu zabavu za svoju kćer kako bi proslavili njezinu novu ulogu velike seke. 

A s obzirom na to da su i Pink i Adele duhovite i energične mame, možda u nekoj budućnosti možemo očekivati i hit ovog simpatičnog i moćnog dueta.

Posjeti missMAMA