Opremite svoje dijete od glave do pete

Facebook/Ana Špiranec
Na buvljaku možete kupiti novu ili rabljenu opremu, odjeću, obuću i igračke za bebe i djecu, a u prostoru podruma Retra, uz kavu popričati s drugim mamama i trudnicama
Vidi originalni članak

Dvije mlade mame iz Zagreba pokrenule su buvljak dječje odjeće i opreme kako bi pomogle drugim 'mamama u nevolji'. Ana​ Špiranec i Maja Martinko​ kažu da je prvi buvljak na kojem su pristvovale bio upravo Klokaničin Bebinjak"Vidjele smo da je to odličan koncept gdje se mame mogu riješiti viška odjeće, obuće i opreme, a istovremeno i kupiti nešto povoljno i za sebe. Tako smo se odlučile se za organizaciju našeg prvog buvljaka", kaže mama Ana. 

Najveći problem im je bio pronaći prostor na dobroj lokaciji, lako pristupan roditeljima s djecom, a naravno i da je besplatan. Uspjele su se povezati s Retro caffeom koji su im ustupili prostor. Osnovale su Facebook grupu Retrov dječji buvljak gdje se prijavljuju mame koje žele postati izlagačice. 

Na buvljaku možete kupiti novu ili rabljenu opremu, odjeću, obuću i igračke za bebe i djecu, a u prostoru podruma Retra, uz kavu popričati s drugim mamama i trudnicama. "Tema svakog buvljaka je 'dođite i opremite svoje dijete od glave do pete', naravno uz maksimalnu uštedu", naglašava Ana Špiranec.

2. Retrov dječji buvljak održat će se u nedjelju 7.2.2016 od 10.00 do 14.00 u Retro caffe&night, Savska cesta 180 u Zagrebu

Posjeti missMAMA