Novi dizajn portala i foruma Klokanice

Thinkstock
Predstavljamo vam novi izgled portala i foruma Klokanice
Vidi originalni članak

Pred vama je nova redizajnirana Klokanica na kojoj ćemo vam i dalje nuditi zanimljiv i koristan sadržaj, savjete stručnjaka i iskustva drugih roditelja i onih koji tek planiraju obitelj, a sve kako bismo vam olakšali i uljepšali najljepše razdoblje u životu - očekivanje bebe i novi život s vašim djetetom.

U roditeljstvu, već od razdoblja planiranja obitelji i trudnoće, iskustva drugih uvijek su dobrodošla, a često nam, čak i više od praktičnih savjeta, treba razumijevanje nekoga tko se upravo nalazi u istoj situaciji ili pak podrška nekoga tko je sve to već prošao. Zato smo redizajnirali i naš i vaš forum.

Javite nam se, pišite nam u komentarima ovog članka ili u temi na forumu što vam se sviđa, ili manje sviđa na novom forumu te sve poteškoće na koje nailazite prilikom korištenja svog korisničkog profila i foruma.

Molimo vas da odvojite nekoliko minuta i pomognete nam kako bismo vam mogli ponuditi još kvalitetnije korištenje foruma i Klokanice.

Hvala vam što nas čitate i pratite, a ako još niste, postanite i vi dio naše obitelji i podijelite s nama veselje i izazove roditeljstva!

 

Posjeti missMAMA