Nove fotografije kraljevske obitelji potiču boravak djece u prirodi

Instagram/kensingtonroyal
Pogledaj fotografije nikad opuštenije Kraljevske obitelji, klinci trčkaraju bosi, njišu se na ljuljačkama, moče noge u potočiću
Vidi originalni članak

Kate Middleton i princ William podijelili su intimne obiteljske fotografije koje su nastale na vrtnoj izložbi u Chelseaju. Prinčevi George i Louis i princeza Charlotte uživali su s roditeljima u golemom vrtu koji je osmislila sama Kate, kako bi ohrabrila djecu i roditelje da više vremena provode na otvorenom, u prirodi.

Prostor koji je osmislila Kate obuhvaća kućicu na drvetu, slap, rustikalno sklonište, kamene putove i šuplje panjeve za dječju igru. Cilj je potaknuti što više odlazaka u prirodu i igru na otvorenom zbog koristi koje ima na ‘fizičko i mentalno zdravlje’, istaknula je Kate. Vrt je obogaćen potočnicama, omiljenim cvijećem princeze Diane.

ah ti zubići Preslatke fotke: Princ Louis slavi prvi rođendan

Fotografije koje je snimio Matt Porteous objavljene su na službenom Instagram profilu vojvode i vojvotkinje od Cambridgea. Na njima se vidi kako klinci uživaju kako trče bosi, njišu se na ljuljačkama, moče noge u potočiću. Potpuno su opušteni i ponašaju se poput druge djece pod budnim okom mama i tate. 

Na jednoj fotografiji, najmlađe dijete kraljevskog para, princ Louis, radi svoje prve korake dok ga tata William ponosno gleda u pozadini.
 

Posjeti missMAMA