Mladi tata istetovirao portret sina na licu

Facebook
Tata iz Teksasa postao je pravi viralni hit nakon što je istetovirao sinovo lice na svojem lijevom obrazu. Kaže da mu je najneugodniji i najbolniji dio tetovaže bilo uho
Vidi originalni članak

Christien Sechrist postao je senzacija nakon što je preko cijele lijeve strane lica napravio crno-bijelu tetovažu svog sina Perseusa. Ovaj 20-godišnjak iz Teksasa rekao je da se odlučio na neobičan iskaz ljubavi nakon što je zamalo izgubio sina.

Sudeći po drugim slikama, mladi tata je zaljubljenik u tetovaže i nije mu strano tetoviranje lica. Već je imao zamršenu tetovažu na drugoj strani glave, ali je skrivena ispod kose. Radi kao 'piercing' majstor u jednom studiju te

je zasigurno dio zajednice ljubitelja ukrašavanja tijela.

Nakon što je stavio sliku na svoj Facebook profil, naišao je na brojne negativne komentare i zabrinuta pitanje kako će naći normalan posao i uzdržavati sina s takvom tetovažom. Izgleda da se on oko toga previše ne brine i poručio je da se njegov sin, kada je ugledao tetovažu, nasmijao i da je to jedino što mu je važno. 

U međuvremenu je Christienova djevojka i ponovno ostala trudna te je mladi tata danas na svom profilu napisao da je upravo dobila trudove i da su u bolnici, što znači da će uskoro dobiti još jedno dijete. Možda onda osvane i nova tetovaža.

Za svoju djecu smo spremni napraviti svakakve ludosti, a ovo je jedan od primjera neobičnog iskazivanja ljubavi

Posjeti missMAMA