Mariah Carey ne želi da je djeca vide golu

Instagram/jlo
Pjevačica Mariah Carey izjavila je da ne dopušta svojim četverogodišnjim blizancima da je vide golu, pa čak tijekom tuširanja nosi kupaći kostim kada očekuje da bi djeca mogla ući u kupaonicu
Vidi originalni članak

Glazbena diva Mariah Carey ne želi da je njena djeca vide golu pa nosi kupaći kostim i kad se tušira i kupa u kadi!

"Jako ih volim, ali kad sam kod kuće, oni stalno žele biti sa mnom. Često se kupam u kupaćem kostimu jer znam da ću ih morati pustiti u kupaonicu. To je prije bila ona jedna stvar koja je bila moje privatno vrijeme, a sada više nije, ali to mi je OK", rekla je za People 45-godišnja mama četverogodišnjih blizanaca Monroe i Moroccana.

Ova slavna pjevačica trudna se fotografirala za naslovnicu jednog časopisa, a na toj fotografiji gole grudi je sakrila rukama, a u trudnoći je s bivšim mužem Nickom Cannonom snimila seriju fotografija na kojoj su oboje polugoli. 

No priznala je da tijekom trudnoće nije htjela da je muž vidi potpuno golu. "Kupala sam se s ručnikom. Ne lažem... Mislite li da bih dopustila Nicku da me vidi onakvu?", rekla je kad je bila trudna.

Ove godine je poznati tata Perez Hilton objavio fotografiju kupanja u kadi s dvogodišnjim sinom koja je izazvala pravu buru komentara na Internetu. Mnogi su je smatrali degutantnom, a ovaj tata ipak je kasnije objasnio da je imao kupaće gaće na sebi, ali nije imao potrebu to objasniti kad je objavio fotografiju.

Ima li išta loše u zajedničkom kupanju s djecom?

Posjeti missMAMA