Kate Middleton želi zaštititi princezu Charlotte od uloge 'rezerve' kada George preuzme krunu

Ian Vogler/Daily Mirror/PRESS ASSOCIATION
Princ William i Kate Middleton, itekako su svjesni izazova koje bi njihova djeca osjetiti kada njihov najstariji sin, princ George, postane kralj. Kako bi osigurali da se princeza Charlotte i princ Louis, ne osjećaju kao da su "rezerva", William i Kate aktivno pripremaju svoju djecu za njihove buduće uloge.
Vidi originalni članak

Kraljevska stručnjakinja Jennie Bond izjavila je za Mirror da su William i Kate svjesni problema s kojima se može suočiti član obitelji koji nije u prvom planu nasljedstva. Naglasila je kako roditelji već pokazuju moderan i drugačiji pristup u odgoju kraljevske djece te su sigurni da će učiniti sve kako bi Charlotte i Louis osjećali da su jednako posebni, voljeni i cijenjeni kao i George

Bond također smatra da će Louisu biti pružena prilika da istraži život izvan kraljevske obitelji, bilo da se radi o vojsci, radu u humanitarnim organizacijama ili nečemu što ga bude privlačilo nakon što završi školovanje. Vjeruje da će William i Kate poticati Louisa da ide na sveučilište, kao što su i oni sami uživali u tom iskustvu, a odatle će ga usmjeravati prema životu „koji mu je značajan, a ujedno primjeren sinu budućeg kralja.“

Zaključila je kako će se truditi da Louis osjeća da njegov život ima vrijednost, bez obzira na njegovu poziciju u liniji nasljeđivanja, te da će ta uloga vjerojatno uključivati neku vrstu službe zajednici, budući da su William i Kate naglasili važnost empatije i pomaganja drugima kao ključnog dijela života.

„Sigurno će se truditi da se osjeća kao da živi život s vrijednošću, neovisno o svom mjestu u nasljednom redu. Vjerojatno će to uključivati neki oblik služenja, jer su od početka naglasili kako žele da njihova djeca razumiju da je empatija prema drugima ne samo čin ljubaznosti, nego i nagrada sama po sebi", zaključila je Bond.

Mjere predostrožnosti Pomalo morbidno kraljevsko pravilo, razdvojit će princa Georgea i princezu Charlotte iduće godine

Posjeti missMAMA