Kada ste se zaljubili u svoje dijete?

Thinkstock
Prvi susret, prvi dodir, prvi osmijeh... Sve su to trenuci kada roditelji osjete da su se zaljubili u svoje dijete, a neki su nam priznali kako se u svoje dijete zaljubljuju svaki dan iznova
Vidi originalni članak

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

Tri mame i dva tate ispričali su nam kada i kako su se zaljubili u svoju djecu:

"Zaljubio sam se u svoje dijete istog trenutka kad sam saznao da ću ga i dobiti. Prvu sliku s ultrazvuka dobio sam na svoj rođendan i to mi je bio najljepši poklon koji sam mogao dobiti!", kaže Valentino, tata petomjesečne Korine.

"Mislim da sam se više puta zaljubila u svoje dijete: prije nego što se rodio, kad sam ga prvi put vidjela... I nedavno sam se ponovno zaljubila u njega kad me pogledao svojim očima i...više puta sam se zaljubila u njega", priča Helena, mama trogodišnjeg Gabriela.

"U svoje dijete sam se zaljubila vjerojatno prije nego što se rodilo, a zaljubljujem se u njega svaki dan iznova, jer me oduševljava kako raste, sa svime što mi pokazuje", kaže Martina, mama šestogodišnjeg Patrika.

"U svoje dijete sam se zaljubio kada smo došli doma iz rodilišta i kada me prvi put primio za prst", ispričao je Siniša, tata trogodišnjeg Filipa.

"Ne bih mogla točno definirati kada sam se zaljubila u svoju djecu, ali kad sam prvi put rodila, to se dogodilo nakon nekoliko dana ili tjedana. Ta ljubav nije došla odmah one sekunde kad sam ugledala svoje dijete. Jednostavno je trebalo vremena da se naviknemo jedno na drugo, ali nakon nekoliko tjedana sam počela osjećati tu jednu vrstu ljubavi, zaljubljenosti, koju nikada do sad definitivno nisam osjećala. I mogu reći da sa svakim danom i svakim mjesecom njihovog odrastanja, ta je ljubav sve veća i veća. Možda to zvuči malo nevjerojatno, čak 'ljigavo', ali zaista je to tako. Nevjerojatna je ta ljubav koju roditelj može osjećati prema svojoj djeci", kaže Željka, mama sedmogodišnjeg Vite i dvogodišnje Lole.

Uključite se na forum i napišite nam kada ste se vi zaljubili u svoje dijete!

Posjeti missMAMA