Janet u 51. godini rodila sina - koje je značenje imena?

Doug Peters/Press Association/PIXSELL
50-godišnja pjevačica rodila je svoje prvo dijete, a nagađalo se da će sina nazvati po svojoj preminuloj braći i tako im odati počast
Vidi originalni članak

"Janet Jackson i njezin suprug Wissam Al Mana s oduševljenjem pozdravljaju dolazak na svijet svojeg novorođenog sina Eissa Al Mana. Porođaj je prošao dobro i mama i beba odmaraju" - objavio je njezin izdavač. Iako se nagađalo da će svoje prvo dijete pjevačica nazvati po preminuloj braći Michaelu i Brandonu, prema muslimanskim običajima ime je ipak odabrao njezin muž.

Prema nekim izvorima ime je hebrejskog porijekla i znači 'U Jahve je spasenje', a strani mediji spominju teoriju prema kojoj Eissa zapravo znači Isus na arapskom.

50-godišnja pjevačica u travnju prošle godine odgodila je turneju "Unbreakable", najavivši proširenje obitelji, a da je trudna objavila je u listopadu. Od 2012. udana je za katarskog milijardera Wissama Al Mana i to joj je treći brak, a još 2009. pričala je o majčinstvu i rekla: "Posvojila bih dijete. A ako mi je doista suđeno biti majka, to će se dogoditi, ako je to Božji plan za mene".

Blake i Ryan kćeri dali ime koje je popularno i kod nas

Posjeti missMAMA