Fotografije koje su nas najviše dirnule u 2015.

Natalie Morgan/Facebook
Ove fotografije i dirljive priče roditelja koji se na njima nalaze širile su se medijima i društvenim mrežama, podsjećajući nas koliko smo ranjivi, ali i snažni, i kako je baš to život
Vidi originalni članak

Beba okružena špricama

Fotografija objavljena na Facebook stranici Sher Institutes pokazuje djevojčicu okruženu tisućama šprica i bočica u obliku srca. Njezina majka prošla je kroz više ciklusa medicinski potpomognute oplodnje tijekom godinu i pol dana, a na fotografiji čak nisu svi lijekovi koji su bili potrebni kako bi djevojčica bila začeta.

Djeca duge

Fotografija postavljena na Facebook stranici Every Child Is a Blessing: The Journey Through My Pregnancy, izazvala je brojne komentare i uspjela uloviti djelić iskustva mama koje su proživjele oluju. Na slici sedam trudnih žena stoje jedna pored druge u haljinama duginih boja. Sve su one ranije doživjele gubitak djeteta, a sada očekuju svoju "djecu duge". Bez izgovorene riječi, fotografija šalje glasnu poruku milijunima obitelji koje su prošle kroz to grozno iskustvo.

Snažna poruka za sve roditelje

Natalie Morgan podijelila je na Facebooku fotografije na kojima nakon induciranog poroda u naručju drži svoju kćer Eleanor Josephine, koja je umrla u 40. tjednu trudnoće. Ova 29-godišnjakinja iz Floride i njen suprug Brian poručili su svim roditeljima da ne uzimaju svoju djecu zdravo za gotovo.  

Pročitajte cijelu njezinu poruku

Obiteljski portret s 5 anđela

Obiteljski portret para koji u naručju drži sina, a pokraj njih su sjene petero djece koje su izgubili zbog spontanih pobačaja, dirnuo je srca mnogih ljudi. Kathryn i njen suprug htjeli su imati fotografiju na kojoj je prikazana njihova cijela obitelj od osam članova, kako bi zauvijek imali dragocjenu uspomenu na petero djece koje su izgubili.

Samo sam htjela dojiti!

Sarah Whitney su dijagnosticirali rak dojke dok je bila u 20. tjednu trudnoće s trećim djetetom. Prije nego što je rodila, imala je mastektomiju i primila je prvi krug kemoterapije. Silno je željela dojiti, ali u vrijeme kad je rodila, već je trebao početi drugi krug kemoterapije pa je dojiti mogla samo prva dva tjedna bebinog životaFotografije na kojima doji svoju bebu raznježile su javnost, a ona je rekla da joj je teža od dijagnoze i gubitka kose bila spoznaja da možda uopće neće moći dojiti svoju bebu, no ipak je uspjela! 

Posjeti missMAMA