'Bilo me sram jer nisam mogla imati dijete'

PA/PIXSELL
Poznata američka glumica progovorila je o svom devetogodišnjem putu do majčinstva, spontanim pobačajima i medicinski potpomognutim oplodnjama sve do posvojenja
Vidi originalni članak

Glumica Nia Vardalos, najpoznatija po ulozi u hitu 'Moje grčko vjenčanje', progovorila je o svom teškom putu do majčinstva. Ova 53-godišnjakinja rekla je za People da je postati majka za nju bio težak, tužan i dug proces.

'Osjećala sam se posramljeno'

Glumica i njen suprug Ian Gomez godinama su pokušavali dobiti dijete. Nakon 13 neuspješnih medicinski potpomognutih oplodnji, neuspješnih pokušaja surogat majčinstva i nekoliko spontanih pobačaja, shvatili su da neće tako lako postati roditelji. 'Osjećala sam se posramljeno jer nisam mogla imati biološko dijete', iskreno je rekla glumica.

Kako se nositi s tjeskobom zbog neplodnosti?

To je bio i glavni razlog zašto je nastavak komedije koja ju je proslavila, došao nakon 14 godina. Nia je producentica i spisateljica holivudskog hita, a kako na kraju prvog dijela glavni lik postaje majka, nije mogla napisati nastavak bez iskustva u stvarnom životu.

Nakon spontanih pobačaja i tragedija na porodu, dobili dijete

No, nisu nikad odustali od želje da postanu roditelji. 2008., nakon 9 godina bezuspješnih pokušaja,  posvojili su 3-godišnju Ilariu. Ona je radost njihovih života i Nia priznaje da ne bi nikad mogla biti sretnija. 'Zahvalna sam i ne bih mogla zamisliti život bez nje'.

Slavni roditelji koji su posvojili djecu

Posjeti missMAMA