Amal i George dobili blizance: Što znače njihova imena?

GONZALO FUENTES/REUTERS/PIXSELL
Najiščekivaniji blizanci u svijetu slavnih stigli su na svijet, a prema priopćenju glasnogovornika bračnog para Clooney, bebe i mama su sretni dok je tata na sedativma
Vidi originalni članak

Amal i George dobili su blizance Ellu i Alexandera Clooneyja. "Blizanci su zdravi, sretni i dobro. George je na sedativima i trebao bi se oporaviti za nekoliko dana", stoji u duhovitom priopćenju glasnogovornika bračnog para Clooney. 

Vijest o trudnoći, Amal je potvrdila u veljači ove godine, a George je otvoreno pričao o tome koliko je uzbuđen što će postati otac. Kolege koji već imaju blizance upozorili su ga da se pripremi na potpuni kaos.

Izabrali su klasična imena

39-godišnja odvjetnica za ljudska prava Amal i 56-godišnji glumac George nisu se pridružili novom holivudskom trendu davanja neobičnih i rijetkih imena djeci, blizanci su dobili klasična imena.

slatke muke Amal zabranila imena za bebe koja je odabrao Clooney

Ella je bila na 17. mjestu najpopularnijih dječjih imena u Americi prošle godine. Ime je kratko i bilo je jako popularno nedavnih godina, posebno 2002. i 2003. godine. To je englesko ime koje je skraćeno od Eleanor i Ellen, a znači "svjetlo" ili "lijepa vila". Alexandar je grčko ime i znači "branitelj ljudi". Ime je u raznim varijantama i njegovim izvedenicama rasprostranjeno širom svijeta. Do sada je osam papa nosilo to ime.

Sentimetalni razlog Poznati tata otkrio prekrasan razlog zašto je kćeri dao muško ime

Posjeti missMAMA