Potpuno prirodna njega bebine kože

Promo
Baby Z proizvodi načinjeni su iz potpuno prirodnih, najmanje moguće prerađenih sastojaka. S Baby Z proizvodima možete tretirati kožu cijelog tijela vaše bebe. Može se nanositi na tjeme glave, lice - zbog svog potpuno sigurnog sastava
Vidi originalni članak

Ako Baby Z proizvodi završe, iz nekog razloga, u ustima vaše bebe, ne morate se zabrinjavati. Baby Z proizvodi načinjeni su iz potpuno prirodnih, najmanje moguće prerađenih sastojaka. Učinite pokus! Vaš kućni ljubimac će sa zadovoljstvom polizati Baby Z proizvode s vašeg prsta ponudite li mu ih!

Zašto je posebno važno izabrati kremu za bebu-djecu s tako čistim sastojcima? Znamo da je koža naš najveći organ, povezan krvožilnim sustavom s cijelim našim tijelom. Znanstveno je dokazano da sastojci proizvoda za njegu kože velikim dijelom odlaze u naše tijelo i zadržavaju se tamo. Prirodno je da svaki roditelj želi izbjeći takvo zagađenje već u ranoj dobi svog djeteta.
Iz tog razloga treba učiti čitati sastojke na naljepnicama, kao i o samim sastojcima te izbjegavati proizvode za njegu kože koji sadrže štetne sintetske komponente, često toksične za organizam.

Klinička psihologija govori o važnosti dodira u najranijoj dojenačkoj dobi, zato je važno da i proizvodi koje nanosite budu sigurni za vašu bebu! Baby Z proizvodi su nastajali kroz dekade upornog rada i vizije jedne osobe, da je moguće kreirati ekološke proizvode za njegu kože bez štetnih, a samo s potpuno prirodnim sastojcima. Za dobrobit djece i planete Zemlje!

Baby Z proizvodi nastaju jedinstvenim tehnološkim procesom emulgacije (povezivanje ulja i tekućine) isključivo pomoću bilja i algi, izbjegavajući sintetske emulgatore. Ulja koja se koriste su hladno prešana, nerafinirana s hrvatskog područja. Više od 90 posto sastojaka je organski certificirano, a ostali su prirodni! S Baby Z proizvodima možete tretirati kožu cijelog tijela vaše bebe (djeteta). Može se nanositi na tjeme glave, lice…zbog svog potpuno sigurnog sastava.

Baby Z krema posebno je učinkovita i testirana kroz višegodišnju praksu, na više desetaka djece u pelenskoj dobi, pomažući da koža bude njegovana i zdrava. Efektivna je i brzo smiruje pelenski osip i upale koje nastaju na tim mjestima. Baby Z mlijeko za bebe i djecu preporučuje se za njegu kože čitavog tijela djeteta, a trudnicama za njegu trbuha, dojki kod dojenja, jer ne zagađuje tijelo majke ni bebe, a naročito njeguje suhu, oštećenu, iritiranu kožu sklonu upalama.  

Baby Z proizvode sa sigurnošću i ljubavlju nanosite na tijelo i genitalije vaših beba, ne brinući da ćete našteti svojim najmilijima!
To je i bio razlog zašto su nastajali Baby Z proizvodi! Sretni smo da su sad dostupni i djeci na hrvatskom tržištu!

Baby Z proizvodi pakirani su u airless pumpe, da bi se spriječio ulaz zraka, kao i eventualno zagađenje proizvoda u doticaju s rukama. Postoje dva razloga za odabir te visoko sofisticirane, iako vrlo skupe ambalaže. Prvi je da se svježina ovih proizvoda čuva isključivo biljnim ekstraktima koji su proizvedeni najnovijom CO2 ekstrakcijom, bez dodatnih solvenata, otapala. Drugi razlog čini prednost  pri rukovanju - bočica se jednostavno nosi u torbici, bez brige da će sadržaj curiti ili se izliti izvan bočice. Kako su pumpe prozirne, vrlo lako ćete pratiti sadržaj unutar nje. Pumpe su izrađene od ekološki razgradljivih materijala (reciklirajućih), po eko standardima (ne halogenizirana plastika).  

Baby Z proizvodi se redovito mikrobiološki testiraju, a možete ih kupiti na web shopu Mondo.hr: Baby Z mlijeko za bebe i djecu i Baby Z krema za bebe i djecu.

Posjeti missMAMA