Obiteljski shopping na Mondu uz proljetno sniženje

Mondo
Mondo je pripremio još jednu neodoljivu ponudu s velikim izborom, brzom dostavom i super cijenama. Do 21. travnja iskoristite i besplatnu dostavu na kupovinu igračaka iznad 100 kn
Vidi originalni članak

Posjetite Mondo i između više od 800 izdvojenih artikala po neodoljivim cijenama izaberite sve što vam treba za slobodno vrijeme i rekreaciju, uređenje vrta, opremanje doma i još mnogo toga.

Iznenadite mališane igračkama po super cijenama i opremite ih povoljnom i kvalitetnom baby opremom. Ponuda iz kataloga vrijedi do 30. travnja ili do isteka zaliha, a do 21. travnja traje posebna akcija – dostava je besplatna na sve igračke iznad 100 kn. Više o toj akciji saznajte ovdje.

Blu Blu plišana beba delfin

Prekrasna plišana beba dupin Blu Blu postat će omiljena igračka svakog mališana. Slatki Blu Blu glasa se nježnim zvukovima, otvara usta i žvače ili duboko i zadovoljno diše kada spava. Neodoljivi interaktivni plišanac namijenjen je za djecu od 18 do 36 mjeseci. Cijena je 299,99 kn.

Torbica - Uskrs sa Disneyjem

Uskrsna torbica donosi mnoga iznenađenja za one najmlađe uz zabavnu i simpatičnu Disney družinu. U torbici ćete naći: slikovnicu Poohov vrt, časopis Pooh + igračku, bojanku zečići i slikovnicu Bambi za kreativnu igru i učenje. Cijena je 29,90 kn.

LEGO DUPLO Supermarket

LEGO Duplo kompleti odličan su izbor za malene ručice vaših mališana i razvijanje njihove motorike i kreativnosti od najranije dobi. Uz zabavan Supermarket vaš će se mališan satima zabavljati i biti zauzet kupovanjem namirnica u trgovini punoj zaliha. Komplet je namijenjen dobi od 2 do 5 godina, a cijena je 159,99 kn.

Veliki pješčanik

Kule i dvorci u pijesku, miješanje uz kantice i lopatice – igra u pijesku jedna je od najzabavnijih aktivnosti na otvorenom svakog mališana. Uz veliki plastični pješčanik preselite park u svoje dvorište i omogućite djetetu igru uz koju će razvijati maštu i kreativnost. Cijena pješčanika je 199,99 kn, a možete ga puniti i vodom.

Nido kišobran kolica

Za toplo i sunčano vrijeme kišobran kolica su neizostavna oprema. Lagana i okretna, no čvrsta i otporna, Nido kolica imaju naslon za leđa podesiv u tri položaja sve do položaja za spavanje. Uz njih dolaze: sigurnosni pojasevi, kupola za zaštitu od sunca, bočna ručka za nošenje kolica, košara za stvari i navlaka za kišu. Namijenjena su djeci od 6 mjeseci do 3 godine starosti, a cijena je samo 439,99 kn.

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Mondo pratite na Facebooku, Twitteru i Google Plusu.

Posjeti missMAMA