Jasličarci DV Cvrčak žele obnoviti terase da mogu na sigurnom raditi svoje prve korake

Pexels
Pročitajte priče kojima je nominirano deset finalista i glasajte za vrtiće koji će osvojiti potporu u vrijednosti od 3000, odnosno 2000 eura - u ovom krugu to su četiri vrtića!
Vidi originalni članak

Portal missMAMA i Pampers ponudili su vam priliku da pomognete vrtiću kojem želite, a vi ste to objeručke prihvatili! Pred vama je 10 najboljih priča pristiglih tijekom šestog i posljednjeg kruga natječaja Digni prstić za svoj vrtić. Priče koje dobiju najviše glasova priskrbit će nagradu vrtićima koji su predstavljeni u pričama. U ovom, posljednjem krugu to će biti čak četiri vrtića!

Glasovanje će trajati od 21. lipnja do 30. lipnja. Glasovi čitatelja odlučit će koje su priče najbolje, pa će dva vrtića koja osvoje najviše glasova dobiti potporu u vrijednosti 3000 eura, dok će iduća dva po broju glasova dobiti potporu u vrijednosti 2000 eura. 

Glasajte za DV Cvrčak, Čakovec

Pročitajte priču s kojom je nominiran DV Cvrčak

Ovo je priča o vrtiću u koji je išao tata naše djece, a danas u isti vrtić idu naša dva veseljaka. Mi dižemo prstić za naše jaslice kako bi im se omogućila obnova terasice za igru kako bi prvi koraci bebača u jaslicama bili što sigurniji za njih i tete koji ih čuvaju... jer su ogradice iste kao i prije 30 godina, anti stress podloge potrošene i potrgane, a dio jaslica na terasi niti nema podlogica na podu.

Većina igračaka je iz donacije roditelja ❤️ starijoj grupici od dvadesetak mališana bismo osigurali TV jer iako ga rijetko koriste, gledaju „vlak u snijegu“ na ekranu od računala :( Ovo su sitnice koje su malcima bitne.

Posjeti missMAMA