Najniže cijene na tržištu! Kupite Kiddy autosjedalicu i uštedite 400 kn

Mondo
Kiddy je poznati proizvođač dječjih autosjedalica u Njemačkoj s više od 30 godina iskustva u ovoj industriji. Autosjedalice za sve dobne skupine potražite na Mondu i uštedite 400 kn.
Vidi originalni članak

Autosjedalica Kiddy Guardian Pro2 dobitnik je najviše ocjene na ADAC testiranju sigurnosti, a dostupna je na Mondu u raznim bojama za 1.699,99 kn.

Najbolja zaštita u slučaju sudara

Kiddy je jedan od rijetkih proizvođača koji stavlja na autosjedalicu zaštitni jastuk, u tom segmentu je Kiddy pionir i lider u isto vrijeme. Kiddy autosjedalice poznate su po inovativnoj tehnologiji ''prednjeg štita'' koja je njegov zaštitni znak, a osigurava da djeca u slučaju frontalnog sudara čvršće sjede u sjedalu i stoga su zaštićena od ozbiljnih ozljeda glave i vrata.

Jednostavne i prilagodljive potrebama vašeg mališana

Izuzetno jednostavna za montažu, autosjedalica Kiddy Guardian Pro2 odgovara svakom vozilu s ugrađenim sigurnosnim pojasom u 3 točke uporišta. Autosjedalica je prilagodljiva širini i visini djeteta, a ima i jastučić za podmetanje guze koji se kasnije može maknuti. Navlaka se može skidati i prati na 30 stupnjeva, a izrađena od Thermatex prozračnog materijala sprječava znojenje te pruža optimalnu prozračnost .

Posjetite Mondo i odaberite Kiddy Guardian Pro 2 autosjedalicu idealnu za vašeg mališana već od 1.699,99 kn.

Posjeti missMAMA