MVPiz: Prvih 100 sportskih klubova u kojima vaše dijete može besplatno ostvariti probne treninge

Platforma koja spaja djecu i sport sada omogućuje prijave na besplatne probne treninge za različite sportove
Vidi originalni članak

Nakon uspješnih promocija u Splitu i Zagrebu, digitalna platforma MVPiz, osmišljena da olakša djeci put prema sportu, sada je službeno aktivna. Iz dana u dan sve više sportskih klubova u ponudi imaju i besplatne probne treninge, ulaznice za natjecanja i ostala događanja. 

Put do pronalaska idealnog sporta za djecu može biti izazovan, ali MVPiz platforma olakšava taj proces za roditelje. Na jednom mjestu pruža sve potrebne informacije o sportskim aktivnostima, omogućuje prijave na besplatne probne treninge i pomaže roditeljima da uštede novac dok njihova djeca istražuju različite sportove. Osim toga, MVPiz nudi edukativne sadržaje o važnosti fizičke aktivnosti i sportskom razvoju, olakšavajući na taj način pronalazak sporta koji najbolje odgovara svakom djetetu.

Otkrivanje optimalnog sporta kod djece ključno je za njihov fizički, mentalni i emocionalni razvoj, jer sport pomaže u izgradnji discipline, samopouzdanja i timskog duha. Pronalazak pravog sporta može djeci otvoriti vrata dugoročne strasti prema tjelesnoj aktivnosti, zadržavajući ih u zdravom okruženju i aktivnom načinu života.

MVPiz: Povezujemo djecu i sport

MVPiz je digitalna platforma koja povezuje djecu svih uzrasta i sportskih interesa s klubovima i trenerima. Platforma omogućuje roditeljima da jednostavno pronađu i usporede različite sportske programe, a djeci da otkriju nove sportove i pronađu klub koji im najbolje odgovara kroz besplatne probne treninge.

Platforma nudi:

  • Pretraživanje sportskih klubova i programa: Djeca i roditelji mogu pretraživati klubove i sportsku ponudu prema lokaciji, sportu, dobi djeteta i drugim kriterijima.
  • Usporedbu klubova: Platforma omogućuje usporedbu različitih klubova i njihovih programa na temelju lokacije, rasporeda i drugih faktora.
  • Informacije o klubovima: Roditelji i djeca mogu dobiti detaljne informacije o klubovima, uključujući njihovu stručnost, infrastrukturu, ukupan dojam, sigurnost…
  • Prijavu na besplatne probne periode: Djeca se mogu prijaviti na besplatne probne periode izravno putem platforme i tako pronaći optimalan sport za sebe u svom okruženju.

MVPiz: Početak sportskog putovanja

MVPiz je više od obične platforme za pretraživanje sportskih programa. To je zajednica koja podržava djecu na njihovom sportskom putu. Platforma će redovito objavljivati inspirativne priče o mladim sportašima, savjete za roditelje i informacije o sportskim događajima te proširiti bazu sportova na koje se djeca mogu prijaviti.  

MVPiz poziva sve roditelje i djecu da se pridruže platformi čije je korištenje potpuno besplatno i započnu svoje sportsko putovanje.

Trenutno su na platformi dostupni sljedeći sportovi: 

američki nogomet, atletika, badminton, baseball, biatlon, bicklizam, boks, bowling, 
cheerleading
, gimnastika, jedrenje, judo, kajak, kanu, karate, kickboxing, klizanje, kuglanje, 
mačevanje
, nogomet, odbojka, orijentacijsko trčanje, plivanje, rock'n'roll, ronjenje,
rukomet, savate, softball, sportski ples, stolni tenis, taekwondo, tajlandski boks, triatlon, twirling, vaterpolo, veslanje i drugi.

Broj klubova i sportova raste svakodnevno, a trenutno možete odabrati bilo koji od preko sto klubova na platformi. 

Za više informacija posjetite: www.mvpiz.com

Posjeti missMAMA