Meka i nježna Disney dječja kolekcija na Mondu

Mondo
Na Mondo je stigla razigrana i udobna Disney kolekcija bodyja, majica i pidžama za vaše najmlađe s veselim crtanim likovima
Vidi originalni članak

Ako tražite udobnu odjeću koju će vaši mališani s veseljem svakoga dana nositi, Mondo ima pravu stvar za vas! Likovi iz najljepših dječjih bajki iz maštovite tvornice velikog Disneya nalaze se na dječjim majičicama, bodijima i pidžamama. Šetnje, igranje i spavanje u njima će biti sretnije i udobnije jer osim što se na njima nalaze omiljeni likovi vaših malenih, u potpunosti su izrađeni od pamuka što ih čini mekima i ugodnima za nošenje.

Za djevojčice odaberite Disney body kratkih rukava u bijeloj, baby rozoj boji ili u boji fuksije s likom najpoznatije crtane dame, elegantne i slatke Minnie Mouse. Bodiji su veoma praktični za vaše bebe, a možete ih iskoristiti u svim godišnjim dobima. Potražite ih na Mondu za 79,99 kn. Bijela, roza ili siva majica dugih rukava s likom luckastog miša Mickeya vrlo brzo bi mogla postati omiljena majica vaše djevojčice i vjeran suputnik u svim važnim dječjim avanturama. Cijena majice je 89,99 kn.

Disney Pixar auti pronašli su svoje mjesto na toplim i nježnim pidžamama za dječake u crvenoj i plavoj boji. Pidžama je na Mondu dostupna po cijeni od 129,99 kn. Maleni dječaci neće skrivati sreću u bodyju kratkih rukava s likovima slatkih psića – 101 Dalmatinca u kojima će slatko sanjati ili provoditi dane kod kuće. Na Mondu potražite body za 69,99 kn.

Udobne pidžame i mekane bodyje s omiljenim likovima vaših mališana potražite na Mondu.

Napomena: na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express na rate), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Posjeti missMAMA