Čarobne dječje sobe Magic Baby

Promo
Magic Baby dječje sobe osmišljene su tako da prate život djeteta od rođenja do školskih dana pa se primjerice dječji krevetić Tris iz kinderbeta lako pretvara u krevet za dijete i može se koristiti čak do dobi od devet godina
Vidi originalni članak

Dječja soba je najdinamičniji prostor u svakom domu. Magic Baby u vlastitoj proizvodnji donosi na tržište Magic Baby dječje sobe i popratni asortiman. Magične sobe osmišljene su tako da prate život djeteta od rođenja do školskih dana

Organiziranost prostora, dizajn, multifunkcionalnost, dinamičnost promjena i kvaliteta bile su najvažniji kriteriji prilikom osmišljavanja ovih soba. Prostor je opremljen proizvodima visoke kvalitete koji su neophodni u životu djeteta od rođenja do tri godine, a inovacijama u standardima omogućena je njihovu primjena i u periodu od tri do devet godina.

Takav je primjerice dječji krevetić Tris koji se iz kinderbeta lako pretvara u krevet za dijete pa se može koristiti čak do dobi od devet godina.

Posteljina od organskog pamuka

Dizajn tekstilnog asortimana, inspiriran najljepšim pričama za laku noć, usmjeren je na jednostavnost održavanja i na ekološki aspekt, kao i zdravlje bebe. Iz tog razloga korišteni su materijali organskog porijekla (linija Organica).

Posteljina je izrađena od tkanina vrhunske kvalitete, pamuka i organskog pamuka, i to u nekoliko boja i linija. Uzimajući u obzir istraživanja, po kojima male bebe od prvog dana raspoznaju boje koje ih okružuju, što utječe na njihovo raspoloženje, kao i na razvoj mentalnih sposobnosti, Magic Baby nudi posteljine koje će bebu okružiti ljubavlju i toplinom.

Posjeti missMAMA