Bezbrižna vožnja uz povoljne dječje autosjedalice

Mondo
Na Mondu su dostupne Primebebe autosjedalice koje vam omogućuju da uživate u sigurnoj vožnji s dobro zaštićenim djetetom
Vidi originalni članak

Autosjedalice Primebebe Free osigurat će sigurnu vožnju vašim najmlađima, a Mondo ih u svojoj ponudi ima po super povoljnoj cijeni od samo 499,99 kuna.

Ako svaki dan putujete sa svojim djetetom, uz oprez u prometu, neophodna je i adekvatna zaštita vašeg mališana dok znatiželjno promatra krajolik kroz prozor automobila. Autosjedalice Primebebe namijenjene su novorođenčadi i maloj djeci do otprilike 4 godine starosti jer pokrivaju dvije grupe: grupu 0+ i grupu 1 te tako prate rast i razvoj vašeg djeteta. Autosjedalice grupe 0+ namijenjene su djeci od rođenja, odnosno od 0 do 13 kg težine, a autosjedalice grupe 1 predviđene su za malu djecu od 9 do 18 kg.

Sigurnosni pojasevi podesivi su po visini, a sjedalica je podesiva u tri različite pozicije i odgovara europskim sigurnosnim standardima ECE R44/04. Kad se koristi za bebe do 9 mjeseci, autosjedalica se postavlja obrnuto od smjera vožnje. Kada vaše dijete malo poraste i navrši 9 mjeseci, sjedalicu postavite u smjeru vožnju.

Na Mondu u kategoriji baby oprema potražite autosjedalice Primebebe.

Napomena: na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express na rate), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 4 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Posjeti missMAMA