Ryan i Blake objavili prvu fotku s novorođenom trećom bebom i otkrili spol

INB/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL
Reynolds je u srijedu prekinuo nagađanja objavivši fotografiju sebe, supruge i najmlađeg djeteta dok su u šumi u Britanskoj Columbiji u Kanadi, gdje je on i odrastao
Vidi originalni članak

Tjednima, glumac Deadpool-a, Ryan Reynolds, niti njegova supruga Blake Lively nisu potvrdili izvještaje da su dočekali svoje treće dijete. No, izgleda da je par čekao savršen trenutak da sa svijetom podijele vijesti o svom novorođenčetu.

Reynolds je u srijedu prekinuo nagađanja objavivši fotografiju sebe, supruge i najmlađeg djeteta dok su u šumi u Britanskoj Columbiji u Kanadi, gdje je on i odrastao.

Lively i Reynolds poznati su po tome da vole privatnost, tako da se na fotografiji ne može vidjeti lice djeteta, no otkrili su da se radi o djevojčici. 

opušteni porod Blake Lively otkrila ime pjesme uz koju je rađala

Poznati glumac računao je da će fotografija postići veliku medijsku pažnju te je odlučio odmah poslati i poruku vezanu uz klimu i nadolazeće izbore u Kanadi i napisao "želim da moje kćeri iskuse igru u ovom prirodnom okruženju u kojem sam i ja odrastao."

Reynolds i Lively već imaju dvoje djece, James koja ima 4 i pol godine i Inez koja ima dvije i pol godine, a da čekaju treće dijete otkrili su u svibnju na crvenom tepihu premijere za film Detektiv Pikachu, prenosi HuffPost.

"Kad bih mogao imati devet kćeri, bio bih oduševljen. Zaista." rekao je Reynolds za Entertainment Weekly.

Blake Lively u četvrtak je objavila popis stvari koji se trebaju naći na "must have" listi novih mama, putem Amazon Baby Registry. "Prije nego sam dobila prvo dijete, imala sam sreću pa su roditelji sa mnom podijelili 'must have' stvari. Nadam se da će ovaj moj popis to učiniti za vas. Sretno! Trebat će ti!" napisala je glumica na Instagramu.

Lively je izabrala i istakla 55 predmeta, a ti ih možeš pogledati ovdje.

Glumac je u travnju ove godine posjetio Hrvatsku kada je snimao reklamni spot za Aviation Gin i kada je zajedno s glumcima Salmom Hayek i Samuelom L. Jacksonom snimao nastavak filma Hitman's Bodyguard  - The Hitman's Wife's Bodyguard. Na snimanju ga je podsjetila i supruga te su svoje fotografije objavili na Instagramu.

Staro vs. novo Rabljena ili nova oprema za bebu: što smiješ posuditi, a što ipak kupiti novo?

Posjeti missMAMA