Riješite se strahova i bez bojazni dočekajte bebu

Najsretnija beba
Kako na jednostavan način smiriti plač i kolike beba naučite na seminaru 'Najsretnija beba' uz certificiranu edukatoricu
Vidi originalni članak

Kroz seminar "Najsretnija beba" će vas voditi certificirana edukatorica koja je jedina certificirana od strane najpoznatijeg američkog pedijatra dr. Harvey Karpa za ovo područje Europe. Govorit će o tehnikama koje olakšavaju izazove roditeljstva, a koje će svi polaznici imati i prilike izvježbati. Riješite se svih strahova i nedoumica i bez bojazni dočekajte svoju bebu.

"Najbolji način koji sam ikad vidio da pomaže bebama kad plaču", rekao je Steven P. Shelov, dr. med., glavni urednik knjige "Briga za vašu bebu i malo dijete" Američke pedijatrijske akademije.

Povodom Valentinova, imate priliku da to saznate uz popust od 50 posto i promotivnu cijenu od 200 kn po osobi. Ako dovedete i budućeg ili novog tatu, za njega je cijena još manja, svega 150 kn. U subotu, 12. veljače od 15 do 17 sati u Centru Apolonu na adresi Derenčinova 1 u Zagrebu.

Na dvosatnom seminaru Najsretnija beba naučite kako:

  • smiriti plač i kolike u samo par minuta
  • kako aktivirati umirujući refleks, koji je urođeni prekidač za gašenje plača, pa čak i kolika!
  • kako pravilno izvoditi pet koraka koji pokreću umirujući refleks (zamatanje, bok/trbuh pozicija, zvukovi/šumovi, ljuljanje i sisanje) 

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na web stranici Najsretnija beba, na društvenoj mreži Facebook, broju telefona 098 900 8634 ili na e-mail adresi: najsretnijabeba@gmail.com

Posjeti missMAMA