Pelene za prave male superjunake

Promo
Postoji onaj trenutak u razvoju bebe kada se od slatkog zamotuljka gotovo preko noći pretvori u pravog malog superjunaka: otkrićem puzanja i prvih koraka, beba postaje sve aktivnija i počinje istraživati svijet oko sebe. Novim aktivnostima nema kraja ni kada govorimo o previjanju.
Vidi originalni članak

Vrpoljenje, okretanje i drugi spretni potezi dostojni akcijskih junaka tijekom promjene pelena mogu postaviti novi set izazova čak i za najspretnije roditelje!

Inspirirani ovim razvojnim periodom djeteta, Pampersovi stručnjaci su osmislili pelene-gaćice, inovativan, praktičan oblik pelene koji se lako navlači i još lakše skida. Širok, elastični pojas omogućuje navlačenje pelene u samo jednom potezu, baš poput običnih gaćica. Skidanje pelena-gaćica jednako je jednostavno – potrebno je jednostavno razdvojiti spoj elastičnog pojasa na obje strane i pelena se skida poput klasične.

Bebine superjunačke aktivnosti koje uključuju hodanje i puzanje te sva okretanja, penjanja i naravno pokoji pad, stavljaju izazove i pred samu pelenu. Zato pelene-gaćice dolaze s dvostrukom rubom nogavica koji pomaže spriječiti propuštanje tekućine oko nogu. Heroj priče je ponovo i širok, elastični pojas pelena-gaćica koji se savršeno prilagođava obimu trbuščića i svim pokretima. Kako uvijek ostaje nježno priljubljen uz bebinu kožu, elastični pojas sprječava propuštanje i istjecanje bez obzira na bebine aktivnosti tijekom dana i noći. Tu je naravno i Pampersova super-upijajuća jezgra koja brzo apsorbira tekućinu i zadržava je podalje bebine kože.

U čast svim malim junacima koji su se dali u istraživanje svijeta, na policama trgovina dostupno je posebno limitirano izdanje Pampers pelena-gaćica s likovima poznatih superjunaka! Ne samo da će ove pelene pratiti svaku aktivnu bebu kroz dnevne aktivnosti, nego će pritom i slaviti svaki njezin uspjeh. Već znamo da je svaka beba superjunak, a sada je vrijeme da to svima i pokažemo!

Pravila natječaja pročitaj ovdje.

Klikni na obrazac za prijavu.

Fill out my online form.
Posjeti missMAMA