Nevjerojatne stvari za bebu koje jednostavno morate imati

Promo
Kuhalo koje omogućava da vaša beba dobije samo najbolje iz namirnica, madrac koji podržava pravilan razvoj kralježnice i sazrijevanje živčanog sustava, te kolica koja su oduševila brojne poznate mame i tate iz Hollywooda
Vidi originalni članak

Beaba Babycook nagrađivani je proizvod za mame i bebice. Zašto je Beaba Babycook 4 u 1 najbolji izbor za pripremanje hrane za vašu bebicu? Kuhanje na pari je poseban način pripremanja hrane, koji omogućuje da namirnice zadrže svoj izvorni izgled, okus, boju, vitamine, minerale i sok.

Na primjer, kod kuhanja na pari brokula gubi samo 11% flavonoida. Kod kuhanja u vodi ovaj gubitak je 66%, a kod kuhanja u mikrovalnoj - zapanjujućih 97%! Kod kuhanja na pari brokula zadržava 80% vitamina C, dok kod kuhanja u vodi - samo 30%. Beaba babycook kuhalo, blender, odmrzivač i grijač omogućit će vam da vaša beba dobije samo najbolje iz namirnica.

Madrac kojeg preporučuju patronaže sestre i pedijatri

Cocoonababy®  madrac je za bebe koji preporučuju patronažne sestre, pedijatri, primalje... Koristi se u dječjem krevetiću dajući bebi osjećaj zaštićenosti kao u maminom trbuhu. Beba zauzima optimalan položaj, zadržavajući kralježnicu blago zaobljenu, kao u maternici.

Koristi se prvih nekoliko mjeseci djetetovog života, podržavajući pravilan razvoj kralježnice te pravilno sazrijevanje živčanog sustavaModularni jastuk ispod koljena zadržava čitavo tijelo u ugodnom ergonomičnom položaju, dok pojas (koji se koristi po potrebi) štiti bebu od preokretanja te masira trbuščić i smiruje kolike

Prekrasne torbe za pelene

U webshopu možete pronaći najveći izbor prestižnih torba za pelene i plišanih igračaka te sve što je potrebno bebici za dohranu i mirni san. Možete pronaći skoro sve svjetski poznate brandove.

Svi proizvodi su odmah dostupni za razliku od drugih webshopova gdje kupci naruče i onda čekaju po mjesec dana za kolica i veću opremu.

Najsigurnije vreće i kolica koja su izbor poznatih mama

U ponudi su i dekice, konjići za ljuljanje, haljinice za krštenje, baby odjeća iz ekološke proizvodnje iz Europe, kao i  svjetski najpoznatije i najsigurnije vreće za spavanje GRO BAGS.

Nude se i  Uppababy Vista kolica koja su dječja kolica s najboljim recenzijama i koriste ih brojne poznate mame i tate iz Hollywooda. Odabir su  Kourtney Kardashian, Adele, Bruce Willisa, Chrisa Hemswortha i mnogo drugih.

Potražite sve dodatne informacije o izvanrednim proizvodima na web stranici Choconillas's ili Facebooku

Posjeti missMAMA