Nekad i sad: Poznate bebe su odrasle, a ovo su njihove priče

Instagram/annegeddesofficial
Već 30 godina, fotografkinja Anne Geddes poznata je po svojim kreativnim fotografijama beba i trudnica. Sada je fotografkinja sakupila neke od svojih najpoznatijih fotografija beba zajedno s fotografijama tih beba nakon što su odrasle
Vidi originalni članak

Slavna fotografkinja Anne Geddes odlučila je napraviti seriju fotografija koju je nazvala "Baby, Look at You Now", a koja sadrži poznate fotografije beba te nove, koje pokazuju kako bebe koje je fotografirala prije mnogo godina izgledaju sada. Uz svaku fotografiju, Anne objavljuje i životne priče svojih bivših modela. 

Anne je rekla kako se uvijek šalila sa svojom obitelji da će jednom kad navrši 60, saznati gdje su i što rade njezini modeli koje je fotografirala dok su bili bebe. Prošle godine, fotografkinja se upustila u taj projekt i počela tražiti nekadašnje bebe. 

male i lijepe Prekrasne fotografije novorođenčadi u gipsanom odljevu majčinog trbuha

"Neki od njih su se natjecali na Olimpijskim igrama. Neki studiraju i dobivaju diplome, neki putuju oko svijeta. Neki su roditelji. Zaista je lijepo čuti gdje su i što rade."

"Mislim da se ovih dana više nego ikada svi moramo usredotočiti na dobrotu oko novog života i svega što predstavljaju bebe", rekla je. "Za mene, bebe predstavljaju našu vječnu priliku novih početaka, a svatko tko je postao roditelj zna da, jednom kad dobije dijete, javi se ta urođena potreba da svijet učinimo boljim i ljepšim mjestom." 

urnebesno Savršene fotke beba s naslovnica vs. pokušaji u stvarnosti

 

Posjeti missMAMA