Kakve pelene nosi vaša beba?

Thinkstock
U našoj anketi odgovorite koristite li jednokratne ili platnene pelene, ili ih možda kombinirate, a u raspravi na forumu objasnite zašto je to vaš izbor
Vidi originalni članak

Do prije tridesetak godina bebe su kod nas nosile uglavnom platnene pelene, a onda su jednokratne tvorničke pelene zauzele njihovo mjesto. U posljednje vrijeme, s jačanjem ekološke svijesti, platnene pelene opet stječu sve veću popularnost, no sada to više nisu samo jednostavne bijele kvadratne pelene, već modrene, šarene, oblikovane poput jednokratnih, ponekad i nepropusne, a uvijek vrlo praktične i privlačne. Još jedan zanimljiv trend, koji kod nas polako privlači sve više roditelja je bespelenaštvo, kod kojeg roditelji prate signale svojih beba kada trebaju obaviti nuždu i opće ih ne navikavaju na pelene. 

Kakve pelene nosi vaša beba? Označite svoj odgovor u našoj anketi, a u raspravi ispod članka objasnite zašto!

Najnježnije pelene za vaše najdraže

U malom dućanu na Klokanici nudimo vam Natura platnene pelene, nježno plave s ružičastim srcem na stražnoj strani. Riječ je o takozvanim 'fitted' pelenama, izrađenima od 10 slojeva vrhunskog pamučnog pletiva iznimne mekoće i izvrsne moći upijanja.

Ove su pelene anatomski oblikovane i dolaze u jednoj univerzalnoj veličini, koja se drukerima može podesiti u tri različite veličine i u dubinu i u širinu, tako da istu pelenu možete koristiti za bebu od rođenja pa sve do odvikavanja od pelena. Posjetite Klokanica shop!

Posjeti missMAMA