FOTO: Prerano rođene bebe postale superjunaci za svoj prvi Halloween

Facebook/ABC News
Odijelca Batmana, Supermana, Kapetana Amerike i kostim leptirića dobile su prerano rođene bebe u kanzaškoj bolnici i tako obilježile svoj prvi Halloween s roditeljima
Vidi originalni članak

Na odjelu neonatalne intenzivne skrbi u bolnici St. Luke u Kansas Cityju, leže bebe u inkubatorima koje same po sebi i jesu superjunaci. Upravo zato, a i da bi i oni proslavili ovaj američki praznik, osoblje bolnice i volonteri izradili su za njih posebne kostime superjunaka.

'Moja curica, rođena sa samo 480 grama, izborila se za život'

Preslatke fotografije malog Supermana, Kapetana Amerike, Batmana i jedne leptirice oduševili su cijeli svijet i ubrzo su postale viralne. Ova akcija izmamila je vrlo pozitivne reakcije pa osoblje već smišlja što će pripremiti za Božić. 

Dječak rođen s 425 grama uskoro bi mogao kući

"Ideja je bila da roditeljima damo osjećaj normalnosti. Na našem odjelu roditelji provode tjedne pa čak i mjesece, a mi smo im željeli omogućiti da proslave prvi Halloween sa svojom bebom i da stvore prve uspomene s nama", ispričala je Michelle Manuel, direktorica odnosa s javnošću bolnice za ABC News. Roditelji su sami birali kostime za svoju bebu. 

Posjeti missMAMA