Foto: Ovako dojenje izgleda u stvarnosti

Instagram/jlo
Na fotografijama dojenja koje vidite u knjigama, časopisima i na portalima mame i bebe najčešće izgledaju gotovo nestvarno savršeno. A u stvarnom životu dojenje se događa i na mnogim neobičnim mjestima ili u nezgodnim trenucima. Pogledajte stvarne fotografije dojenja s društvenih mreža!
Vidi originalni članak

Pogled na Eiffelov toranj

Malo tko si može priuštiti obrok s pogledom na Eiffelov toranj.

Iako ovu bebu vjerojatno ne zanima gdje se nalazi, do kraja života imat će savršenu uspomenu s putovanja u Pariz s mamom allaboutelin.

Usprkos raku dojke

Mama kojoj je otkriven rak dojke tijekom trudnoće i odstranjena jedna dojka, ipak je uspjela dojiti svog sina, rođenog u 36. tjednu, prije nego što je ponovno krenula na kemoterapiju.

Ova fotografija koja se dijelila na Facebooku i Twitteru raznježila je javnost i još jednom ukazala na iznimnu važnost dojenja u prvim danima života, posebno za nedonoščad.

Mama s poznatih fotografija: Samo sam htjela dojiti

Kad dužnost zove

Otkad ste postali mama ne sjećate se kad ste se posljednji put u miru istuširali, ali i obavili nuždu? S ovim se posebno mogu povezati mame koje su po cijele dane same s djetetom ili više djece.

Fotografija mame koja doji svoje dijete kad sjedi na WC-u mnoge je zgrozila, dok su se drugi pronašli u toj, za mame, potpuno uobičajenoj situaciji. 

U skladu s prirodom

Beba mora jesti i na izletu, a izgleda li išta prirodnije nego ovaj prizor?

Zaljubljenica u prirodu mama aja_openhart objavila je fotografiju dojenja koja izgleda idilično i smireno, baš u skladu s prirodom slapova Calf Creek u američkoj državi Utah.

Blizanci su gladni u isto vrijeme

Kako izgleda dojenje blizanaca pokazala je mama Sky Boucher na fotografiji koja je prošle godine postala viralna.

Na njenoj fotografiji vide se njene bujne grudi pune mlijeka, ali i ožiljci i strije na trbuhu poslije poroda.

Svakodnevica mame manekenke

OK, neke mame izgledaju savršeno i kad doje. To pokazuje fotografija Gisele Bündchen koja doji svoju bebu kad je uređuju za snimanje.

Iako je ova fotografija izazvala svakakve komentare, na njoj se vidi kako izgleda život mame koja je jedna od najplaćenijih modela na svijetu.

Posjeti missMAMA