Anamarija Asanović: Oca nikad nisam doživljavala kao nogometaša

SuperMila
U novom broju SuperMile pročitajte što o svojim obiteljima kažu mlada modna dizajnerica Anamarija Asanović, kćer Aljoše Asanovića, zatim majka naše najtrofejnije sportašice, Marica Kostelić te prva pjevačica Magazina, Ljiljana Nikolovska
Vidi originalni članak

Zvijezda nove SuperMile je mlada modna dizajnerica Anamarija Asanović, koja nam je ispričala zašto se posvetila modi te osjeća li teret poznatog prezimena.

"Imala sam predivno djetinjstvo i moj otac je za mene uvijek bio samo moj otac, a njegovu karijeru sam doživljavala kao njegov posao", kaže Anamarija te dodaje kako joj je činjenica da je kćer Aljoše Asanovića sigurno pomogla u pozicioniranju imena na samom početku, no danas, uvjerena je, za nju govori samo njezin rad.

"Nakon brojnih revija, modnih kampanja i rada u inozemstvu mislim da sam se uspjela odmaknuti od unaprijed predodređenih etiketa. Dvosjekli je to mač, ali ja se time ne opterećujem", govori Anamarija te ističe da joj je majka Katarina najžešći kritičar. 

Za SuperMilu govori i majka naše najtrofejnije sportašice, Marica Kostelić, koja nam je otkrila kako je Janica u javnosti odrješita, a kod kuće topla i umiljata.

"Uvijek se sa mnom voli pomaziti. Drago joj je kad titram oko nje, a mene veseli njoj ugađati jer smo dugo bile odvojene. Kuham joj jela koja voli. Trenutačno su aktualne griz-knedle u pilećoj juhi i krpice sa zeljem", s osmijehom će mama o svojoj mezimici.

Sve o svom životu u Americi ispričala nam je prva pjevačica Magazina, Ljiljana Nikolovska, a Željka Ogresta prisjetila se najzanimljivijih detalja iz 30-godišnje karijere.

Ne propustite priču o zagrebačkoj cvjećarskoj obitelji, u čije se bukete zaljubila kraljica Elizabeta II., drugi dio feljtona o Mariji Jurić-Zagorki, kulinarske savjete Steve Karapadže i još mnogo toga.

SuperMila izlazi u srijedu, besplatno uz 24sata. 

Posjeti missMAMA