Trudnoća 10. svibnja 2024.

Justin i Hailey Bieber očekuju svoje prvo dijete. Ovako je Hailey objavila sretnu vijest

Foto: Instagram@justinbieber
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Slavni pjevač Justin Bieber i njegova supruga Hailey Bieber očekuju prvo dijete!

Justin i Hailey Bieber uskoro će postati roditelji, a sretne vijesti o prinovi objavila je u videu na Instagramu.

Hailey Bieber je podijelila slatki video s njihove obnove zavjeta, gdje Hailey nosi dugu, čipkastu bijelu haljinu i veo, naglašavajući njen sve veći trudnički trbuh. Uključila je i nekoliko fotografija koje prikazuju ono što izgleda kao obnova zavjeta između para.

Hailey i Justin bili su vrlo otvoreni o tome da žele imati djecu i da ih žele imati mlade, a Hailey je govorila o osnivanju obitelji još 2021. "Uvijek smo znali da smo usklađeni oko onoga što želimo u našoj budućnosti", rekla je za ELLE "Razgovarali smo o tome da se želimo udati mladi i imati obitelj mladi i graditi život. Čak i prije nego što smo znali da želimo biti jedno s drugim."

Inače, par je u braku već šest godina i ovo im je prvo dijete. Par je izrekao 'sudbonosno da' u sudnici u New Yorku 2018., a svadbeno slavlje organizirali su u Blufftonu 2019. godine. Bieberovi su kroz svoj bračni život imali teških trenutaka, a jedan od njih je i manekenkin moždani udar o kojem je svojedobno progovorila na svojem YouTube kanalu. 

Možda te zanima... Duhovitim ilustracijama pokazala kako se žena osjeća kad je trudna Trudnoća
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.