Roditelji Tražimo Super Tatu! 11. ožujka 2022.

Odabrali smo finaliste! Glasaj za Super Tatu 2022. godine...

Super Tata
Foto: Guliver Prijava je bilo mnogo, a naš žiri je odabrao finaliste u svakoj kategoriji.

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon što su Pepco i missMAMA pozvali sve čitatelje - mame, sestre, braću, bake, djedove, kumove, susjede, prijateljice i prijatelje - da prijave omiljene očeve za prestižnu titulu Super Tate, odabrali smo finaliste u tri kategorije koji će se boriti za laskavu titulu Super Tate i vrijednu nagradu koju osigurava Pepco!

Kako bismo zahvalili najvažnijim osobama u životu naših mališana i nagradili ih za njihovu najveću ulogu u životu - očinstvo, Pepco i missMAMA zajedno su tražili Super Tatu i to u tri kategorije: Tata koji premata, Tata animator i Tata uspavljivač. Pobjednik će osvojiti vrijednu nagradu koju osigurava Pepco, pokrovitelj natječaja.  

Tko je Super Tata?

Supertata je tata koji priča najljepše priče, tata koji u parku radi akrobacije sa svojom djecom makar se boji da se ne ozlijede, tata koji od sendviča napravi mali gastro doživljaj, tata koji ne traži pohvalu, ali se rastopi kada je čuje. Supertata od kamenčića napravi pravi mali znanstveni eksperiment i u jednom trenu tješi dijete, nabavlja sve što mu treba i u isto vrijeme pjeva ‘Nije lako bubamarcu’.   

Prijava je bilo mnogo, a naš žiri je odabrao finaliste u svakoj kategoriji. Izbor je bio zaista težak, a složili smo se da su svi prijavljeni tate zaista zaslužili nagradu! 

Sada je red na Vama, dragi čitatelji, da pratite portal missMAMA i svojim glasom podržite vašeg favorita u svakoj od kategorija! 

Finalisti Super Tate 2022. su: 

Tata koji premata:

  1. Josip Škalec
  2. Ivan Tolić
  3. Dejan Nađ

Tata animator:

  1. Marko Katavić
  2. Robert Petrić
  3. Ivan Baučić

Tata uspavljivač:

  1. Jurica Katić
  2. Luka Slemenšek 
  3. Ivan Kolar

Putem javnog glasovanja na portalu missMAMA koje je danas krenulo, odabrat će se pobjednik u svakoj kategoriji. Veliko finale na kojem ćemo proglasiti glavnog pobjednika s najvećim brojem glasova publike i uručiti mu nagradu koju je za njega osigurao Pepco ove godine će se održati u Z centru, u subotu 19.03., od 9:30 h.  

Glasovati možete ovdje

Pravila natječaja pročitaj ovdje.

Poopeys pelene novi su PEPCO hit proizvod, a pronaći ih možeš u tri veličine. Pelene uspješno odgovaraju na sve zahtjeve mama: omogućavaju mališanima maksimalnu slobodu pokreta uz najvišu razinu udobnosti i higijene. Tu je i posebna upijajuća jezgra koja omogućava automatsko upijanje vlage, a prozračni, mekani materijal osigurava prolaz zraka i omogućava koži da diše bez izazivanja iritacija. Sve to prati i zaigran dizajn te uobičajeno povoljna cijena! Saznaj više na www.pepco.hr

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Normalno

    moj tata je bio supertata svaki put kad ga rokne PTSP me udaro košto ja sad udaram po drogusinama hehe ;)

  • Normalno

     jebo maiku, niesam se stigo prijavt... a burem sljeeć godine kad jope bidne hehe sigurnoć pobjedt hehe niko svom malom sigurno nie cuclo malog hehe, jasmu od rođenja al samo do 3. godne

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.