Roditelji 22. travnja 2024.

Michael Douglas: "Mislili su da sam djed svojoj djeci. To nije bilo lijepo iskustvo"

Foto: Norbert Scanella / Panoramic / Bestimage/
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Glumac Glumac Michael Douglas iskreno je progovorio o odgoju djece kada si u starijoj životnoj dobi, od veselih do "teških" trenutaka.

Michael Douglas, 79-godišnji oskarovac, u intervjuu za Telegraph prisjetio se trenutka kada je jednom prilikom otišao posjetiti svoju djecu na fakultet pa su mislili kako je on njihov djed, a ne otac. "Ovo nije dan djedova, ovo je dan roditelja. Ja kažem 'Ja sam roditelj!'", ispričao je Douglas. "To nije bilo lijepo iskustvo, to je bilo baš grubo."

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones (54), u braku su gotovo 24 godine, imaju dvoje djece: sina Dylana (23) i kćer Carys (21). Douglas ima i starijeg sina 45-godišnjeg Camerona Douglasa s bivšom suprugom Diandrom Luker.

Douglas je ispričao kako su ga 2021. godine zamijenili s Carysinim djedom na njezinoj maturi, ali tome se nasmijao. “Neću to shvatiti osobno. Samo pokušavaju biti ljubazni", rekao je tada.

Iako nije Carysin djed, Douglas je ponosni djed dvoje djece od svog najstarijeg sina Camerona: Lu, koja je rođena 2017., i Ryder, rođen 2020.

U intervjuu za Telegraph, Douglas je progovorio o tome kako mu je jako žao što je propustio odgoj svog najstarijeg sina zbog posla u industriji zabave - Hollywoodu. 

“Cameron je mnogo patio zbog toga... Jednostavno sam bio preopterećen i preokupiran poslom. Obitelj je tada stvarno zauzimala treće mjesto; prvo posao, pa naša zemlja i onda obitelj. To se promijenilo otkada smo Catherine i ja zajedno.

Možda te zanima... Svaki muškarac može biti otac, ali samo neki mogu biti tata Roditelji

Unatoč tome, Douglas je svoju djecu nazvao "izvanrednim bićima" i rekao da je zahvalan što su bila dio njegova života tijekom njegovih 50-ih, 60-ih i 70-ih.

"Vjerojatno svakako moram zahvaliti njegovoj mami i Catherine", rekao je.

Dylan je diplomirao na Sveučilištu Brown 2022., a Carys koja je prije par dana napunila 21, ima još jednu godinu fakulteta.

Douglas i Zeta-Jones obilježili su njezin rođendan  objavama na Instagramu. Douglas je objavio sliku na kojoj on i njegova kći zajedno poziraju na crvenom tepihu. "Sretna 21. draga moja Carys! Donosiš meni i svijetu takvu sreću", napisao je uz sliku.

"Ti si radost mog života. 21 godina gledam te kako cvjetaš u najnevjerojatniju ženu kakva si danas. Božji je dar koji nikada ne uzimam zdravo za gotovo i cijenim svaki dan svog života", napisala je Zeta-Jones u objavi. "Hvala što postojiš. Volim te svim srcem ♥️ Mama."

Možda te zanima... Očevi danas provode sedam puta više vremena sa svojom djecom nego prije 40 godina - kada je to bilo otprilike pet minuta dnevno Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.