Vrtić Igre za djecu 03. svibnja 2024.

Ovo je preslatko! Pogledajte kako je maleni Mark otplesao "Rim Tim Tagi Dim"

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Navijači, od najvećih do onih najmanjih, već su u niskom startu te su mnogi i sami vrlo vješto uvježbali sad već svima poznatu koreografiju.

Marko Purišić poznatiji kao Baby Lasagna osvojio je srca domaće i strane javnosti, a njegovu pjesmu "Rim Tim Tagi Dim" već tjednima pjevuši cijela Europa. Rim Tim Tagi Dim je ujedinio Hrvatsku, a Markova jednostavnost i skromnost bili su sasvim dovoljni da se istakne kao favorit u očima starijih, ali i onih najmlađih.

Navijači, od najvećih do onih najmanjih, već su u niskom startu te su mnogi i sami vrlo vješto uvježbali sad već svima poznatu koreografiju. Tako je jedan dječak Mark odjenuo prepoznatljive rukave i otplesao Rim Tim Tagi Dim, a Baby Lasagna je video objavio na svome profilu na Facebooku, uz napomenu da su roditelju odobrili objavu.

Najmlađi fan Mark. Iako je još mali uvježbao je Rim Tim Tagi Dim ples, napisao je Baby Lasagna pored objave, a pratitelji su u komentarima napisali kako ovaj video gledaju već trideseti put i zahvalili Lasagni što pozitivno djeluje na sve generacije.

Ubrzano se približavamo velikom danu kad će Baby Lasagna pjesmom koja je međuvremenu postala viralni hit pokušati osvojiti što više glasova. Natjecanje koje se ove godine održava u Švedskoj, sastoji se od dva polufinala, 7. i 9. svibnja te velikog finala koje na rasporedu 11. svibnja.

Možda te zanima... Želimo novu slikovnicu Baby Lasagne! Njegov mačak Stipe priča o velikom prijateljstvu Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.